TRABZONSPOR

Rakiplerimizi geride bıraktık, oyunumuz harika!

Abdullah Avcı: “Trabzonspor’da Bütün Kupaları Kazanmak İstiyorum”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbolun konuşulduğu bir maç olması gerektiğini vurgulayarak Ahmet Suat Özyazıcı’nın bütün kupaları aldığını ve kendisinin de Türkiye Kupası hariç diğer kupaları kazandığını belirtti. Avcı, “Ahmet Suat Özyazıcı gibi bütün kupaları alan teknik adam olmak istiyorum. Taraftar desteğini verdikçe, Trabzonspor da karşılığını her zaman vermiştir. Beşiktaş’ın bireysel performansı yüksek olan oyuncuları var ama bizim oyun organizasyonumuz daha iyi. Ülkemizin şu an itibariyle futbolun iyileştirici gücüne ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

Avcı, “Üslubumuzun çok karışık olduğu bu dönemde tamamen oyunun konuşulduğu, topun oyunda fazla kaldığı, kazananın kaybedene saygı gösterdiği, kaybedenin de kazananı alkışladığı bir akşam olur, temennim bu. Kazanan da biz olmak istiyoruz. Başarısız ilan edilemezsin.” şeklinde devam etti. Kaptan Uğurcan Çakır da takımın yükselen oyun grafiğine vurgu yaparak “Ne yaptığını bilen bir Trabzonspor var. Analizlerimizi yaptık, rakibin artılarını-eksilerini çalıştık. Taraftarlarımızla birlikte kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor, ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Tedavi sürecinin ardından takıma katılan Pepe’nin dizindeki ağrı nedeniyle dünkü idmana çıkmadığı ancak kamp kadrosuna alındığı ve takımla birlikte İstanbul’a gittiği öğrenildi.

Trabzonspor Hazırlıklarını Tamamladı, Kupa Finaline Odaklandı

  1. Deplasmandaki Başakşehir galibiyeti ve garantilenen lig üçüncülüğü, kupa finali öncesi takıma ekstra bir moral verdi.
  2. Teknik direktör Abdullah Avcı, kupa finali öncesinde oyuncularıyla bire bir ve toplu görüşmeler yaparak takımı motive etmeye çalıştı.
  3. Kaptanlar Uğurcan, Visca ve Denswil de takıma yeni katılan isimlere finalin önemini anlattı; teknik heyet, kaptanlara saha içinde gerginliklerde takımı yatıştırma görevi verdi.
  4. Taraftarlara karşılaşma esnasında takımla birlikte hareket etmeleri ve destek vermeleri için çağrı yapıldı.
  5. Ligde oynanan son 4 maçın üçünde toplam 6 gol atan Onuachu’yu ileride daha etkili hale getirmek isteyen Avcı, oyun planını buna göre şekillendirdi.
  6. Beşiktaş’ın tüm maçları analiz edildi ve Trabzonspor’un oyun planı buna göre hazırlandı.
  7. Son lig maçında sakatlığı nedeniyle oynamayan Trezeguet, tamamen iyileşerek forma bekliyor.
  8. Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibi, kupanın kazanılması durumunda ekstra prim vaadinde bulundu.

Trabzonspor, final öncesi hazırlıklarını eksiksiz tamamlayarak taraftarların desteğiyle kupayı kazanmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu