GÜN ORTASI

Marmaris’te 66 kaçak göçmen ele geçirildi!

Sahil Güvenlik ve Jandarma Ekipleri, Marmaris’te Kaçak Göçmen Operasyonu Düzenledi

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve ilçe jandarma ekipleri, dün saat 15.40’ta Marmaris ilçesinde karadan ulaşımın olmadığı bir koyda kaçak göçmenlerin bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Heyecan verici bir operasyonla, bölgeye giden Sahil Güvenlik ve ilçe jandarma ekipleri, 10’u çocuk 66 kaçak göçmeni yakaladı. Bu olay, ekip çalışmasının ne kadar önemli ve etkili olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi. Bu tür operasyonlarla, kaçak göçmen sorununa karşı etkili bir mücadele yürütülmesi ve insan kaçakçılarının işlerinin zorlaştırılması hedefleniyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla çalışmaya devam ediyor.

Bu tür operasyonlarla birlikte, kaçak göçmenlerin can güvenliğinin korunması ve yasa dışı yollarla ülkeye girmelerinin engellenmesi için güvenlik birimlerimizin titiz çalışmaları devam edecek. Göçmenlerin insanlık onuruna yakışır şekilde karşılanması ve haklarının korunması da bu süreçte oldukça önemli bir yer tutmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu