GALATASARAY

Dursun Özbek’ten Güçlü Bir Mesaj: “Mayıs ayları her zaman bizimle olmuştular ve bu sene de bizimle olacaklar”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar: “Mayıslar Bizimdir”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün resmi sitesinden merakla beklenen açıklamalarda bulundu ve Türkçenin derinlerine işlemiş bir sözü hatırlattı: “mayıslar bizimdir.”

Özbek, uzun yıllardır süregelen geleneğe vurgu yaparak, “2000 yılından beri hep ‘mayıslar bizimdir’ diyoruz. 2006’da Adnan Başkan’ın dilinden düşmeyen ‘20.45’ mottosu da unutulmazların arasında. Bu sözler, Türkçe lügata kazınmış, anlam dolu sözlerdir.” dedi.

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte Galatasaray’ın akıllara kazındığını belirten Özbek, “Mayıslar her zaman bizim olduğu gibi bu sene de bizim olacak. 2023’te 23. şampiyonluk, 2024’te 24. şampiyonluk. Heyecan dorukta, bayraklar çıkarıldı, hazırlıklar tamam!” şeklinde konuştu.

Şampiyonluk hedefine son derece odaklı olduklarını belirten başkan, “Pazar akşamı, inşallah herkesin yüzünü güldüreceğiz. Sevincimizi taraftarlarımızla paylaşacağız. Teknik kadromuz, oyuncularımızla beraber odaklanmış durumdayız. Bu sefer de Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve mayısın ne kadar önemli olduğunu kanıtlayacağız.” şeklinde açıklamalarına devam etti.

Taraftarlarına selam gönderen Özbek, “Hiç merak etmesinler, biz buradayız, şampiyon olacağız! Sevincimizi, coşkumuzu, Galatasaray ruhuyla kutlayacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu