MAGAZİN

Hande Ataizi’nin Yaşını ve Rol Aldığı Dizileri Merak Ediyor musun? Taş Kağıt Makas Süreyya’nın Kim Olduğunu Öğrenmek İçin Tıkla!

Taş Kağıt Makas Dizisinde Süreyya Karakteriyle Hande Ataizi’nin Veda Anı

Taş Kağıt Makas dizisinin akıllarda iz bırakan karakterlerinden biri olan Süreyya, izleyicilerini derin bir üzüntüye boğdu. Hayat veren ünlü oyuncu Hande Ataizi’nin canlandırdığı Süreyya karakterinin ölümü gündemi sarsarken, bu karakter hakkında merak edilenler de gün yüzüne çıktı.

Taş Kağıt Makas Süreyya Kimdir?

Süreyya karakterini canlandıran oyuncu Hande Ataizi’nin hayran kitlesi büyüktür. Süreyya, Rıza Tanrıkulu davasına bakan bir savcıdır ve Harun Yakar ile yakın ilişkilidir. Savcı olma hikayesi ise Bünyamin Emirkıran’ın desteğiyle gerçekleşmiştir.

Hande Ataizi Kimdir?

1973 yılında Bursa’da dünyaya gelen Hande Ataizi, oyunculuk kariyerine damga vuran isimlerden biridir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Ataizi, Mum Kokulu Kadınlar filmi ile Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır. Ruhsar dizisiyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu, tiyatro ve televizyon programlarında da başarılı işlere imza atmıştır. Hande Ataizi, usta bir sanatçı olmanın yanı sıra toplumsal konularda da duyarlılığıyla dikkat çekmektedir. Son olarak Camdaki Kız dizisindeki performansıyla da izleyicilerden büyük övgü almıştır.

Süreyya karakterinin trajik ölümü ve Hande Ataizi’nin bu roldeki başarılı performansı, izleyicilerin hafızalarında unutulmaz bir yere sahip olacak gibi görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu