GÜNDEM

Metro Çalışanları Krizde İsyan Ediyor, Sivil İtaatsizlik Eylemi Başlatıyor!

Metro A.Ş Çalışanları Eksik Maaşla Isyan Etti!

Metro A.Ş çalışanlarının maaşlarının eksik yatmasının gerginliğe neden olduğu haberler arasında.

Demir-Yol İş Sendikası: Metro A.Ş Yöneticileri İşçilere Tehdit Mesajı Gönderdi!

Demir-Yol İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Hamdullah Giral, Metro A.Ş yöneticilerinin çalışanlara tehdit mesajları göndererek basın açıklamasına katılmalarını engellediğini iddia etti. Giral, bu durumu kınayarak Metro A.Ş yönetimine çağrıda bulundu.

Çalışanlar Haklarını Arıyor: ‘Ölümüne Çalışıyoruz, Karşılığında İnsanca Yaşamak İstiyoruz!’

Giral, 24 yıldır hizmet verdikleri İzmir Metro A.Ş’de çalışanların insanca yaşamak ve iş güvencesi istediklerini vurgulayarak, yönetimin baskı ve tehditlerine maruz kaldıklarını belirtti. İşçilerin sesine kulak verilmesi gerektiğini ifade eden Giral, emeklerinin karşılığını almak istediklerini ve hakkaniyetli çalışma koşulları talep ettiklerini dile getirdi.

Sesimizi Duyurana Kadar Mücadelemiz Devam Edecek!

Çalışanların taleplerinin dikkate alınmadığı, haklarının gasp edildiği ve adaletsizliklerin arttığı bir ortamda mücadelelerinin sürdüğünü belirten Giral, Sendika Başkanı olarak işçilerin yanında olduklarını ve seslerini duyurana kadar eylemlere devam edeceklerini ifade etti. Giral, daha iyi çalışma koşulları için verdikleri mücadelenin karşılığını almak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bu gelişmelerin ardından Metro A.Ş çalışanlarının taleplerinin karşılanması ve çalışma koşullarının düzeltilmesi için yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu