EKONOMİ

Togg’dan Sıfır Faiz Kampanyası Devam Ediyor!

Merkez Bankası’nın Kredi Hamleleriyle Faizler Arttı, Togg’un Kredi Kampanyası Uzatıldı

Vatandaşlar, Merkez Bankası’nın kredi hamleleri sonrasında ihtiyaç, konut ve ticari kredilerdeki faiz artışını yakından takip ediyor. Yüksek faizler ve ekonomik belirsizlikler karşısında kredi seçeneklerini değerlendirmeye devam eden vatandaşlar, yerli otomobil üreticisi Togg’un kredi kampanyasına ilgi gösteriyor.

Togg, Togg T10Xe özel 800.000 TL’lik kredi kampanyasını başlatmıştı. Bu kampanyada vadelere göre yüzde 0 ve yüzde 1.99 faiz seçenekleri sunuluyor. Ancak yoğun talep üzerine kampanya süresi 26 Mayıs’a kadar uzatıldı.

Togg’un X hesabından yapılan paylaşıma göre, Togg T10Xe modeli için finansman desteği sadece T10X V1 Uzun Menzil seçeneğinde geçerli olmak üzere uzatıldı. Togg, kampanyaya gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederken, tüketicilere Trumore uygulamasını indirerek 26 Mayıs Pazar gün sonuna kadar T10Xe sahibi olma fırsatını sundu.

Yerli otomobil Togg, kredi kampanyasıyla birlikte Fransa’da da gündem olmayı başardı. Vatandaşlar, hem kredi fırsatını değerlendirirken hem de yerli ve milli otomobil Togg’un yurtdışındaki yankılarını takip etmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu