SPOR

Courtois’un Dilinden Galatasaray İtirafı: Real Madrid Kalecisi Konuştu

Thibaut Courtois, Sakatlık Sonrası Zor Anlar Yaşadı!

2023 Ağustos ayında sol dizindeki çapraz bağlardaki sakatlıktan ameliyat olan ve 7 ay sahalardan uzak kalan Thibaut Courtois, geçtiğimiz Mart ayında sağ diz iç menisküs bağlarında yırtık tespit edildi.

Galatasaray’da Şampiyonluk Mesajı!

Erden Timur ve Okan Buruk, Galatasaray taraftarlarına seslendi. EURO 2024’te forma giyemeyecek olan Courtois, sakatlığı nedeniyle Belçika Milli Takım kadrosunda yer alamayacak.

İçeri Girince Büyüklüğü Görüyorsunuz

Mundo Deportivo’nun haberine göre, Courtois sakatlığı ve kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Real Madrid’in etkisini dışarıdan fark etmediğini ancak içeride olduğunda anladığını belirtti. Galatasaray maçının kendisi için önemli bir kırılma noktası olduğunu ve Liverpool’a karşı Şampiyonlar Ligi finalini kazanmanın hayatının en güzel anlarından biri olduğunu dile getirdi.

Flaş Galatasaray İtirafı!

Courtois, Galatasaray maçının kendisi için güven kazandığı önemli bir dönüm noktası olduğunu ve Şampiyonlar Ligi finalindeki performansının hayatının en güzel anlarından biri olduğunu belirtti. F. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ise, takımın tekrar Süper Lig’e döneceğine olan inancını dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu