GALATASARAY

Galatasaray taraftarlarının hedefi net: Konyaspor maçında galibiyet için desteklerini artırıyorlar.

G.Saray Taraftarı, Şampiyonluk Heyecanıyla Coştu!

99 puanla zirvede yer alan Galatasaray, rakibi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde bulunarak taraftarını heyecanlandırdı. Süper Lig’in son haftasında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan sarı-kırmızılı oyuncuların yanında olmak isteyen taraftarlar, 24. şampiyonluk kutlamalarına hazırlanıyor.

Fenerbahçe’yi mağlup ettikten sonra coşan futbolseverler, pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda takımı desteklemek için harekete geçti. 42 bin kişilik statta ayrılan 2 bin kişilik kontenjan taraftarları yeterince tatmin etmeyince, İstanbul ve çevre illerden Konya’ya yoğun bir akın bekleniyor.

İstanbul-Konya uçuşlarının tıklım tıklım olması üzerine taraftar grupları otobüs organizasyonları düzenlerken, tren biletlerine de büyük ilgi gösteriliyor. Mevlana’nın ünlü sözünden ilham alan taraftarlar, “Ne olursan ol şampiyonluğa gel” mesajlarıyla büyük coşku yaşatmayı hedefliyor.

Golcü futbolcu Dries Mertens ise rekor peşinde! Napoli’de 2014-2015 sezonunda 51 maça çıkarak rekor kıran Mertens, bu sezon Galatasaray formasıyla 50 maça çıktı. 12 gol ve 15 asistle takımını sırtlayan 37 yaşındaki futbolcu, Konya deplasmanında da forma giyerek rekorunu egale edecek.

Belçikalı yıldızın sözleşme yenileme süreci ise şampiyonluk sonrasına bırakıldı. Sadece Konya maçına odaklanan Galatasaray Kulübü, önümüzdeki hafta Mertens’in sözleşmesini bir yıl daha uzatmayı planlıyor. Heyecan dorukta!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu