BEŞİKTAŞ

Hasan Arat, Beşiktaş’ın tek hedefinin Türkiye Kupası olduğunu vurgulayarak Mourinho’yu uyardı!

Beşiktaşın Hatayspor’la berabere kalması sonrası Mourinho Görüşmeleri: Kulüpte Yankı Uyandı

Beşiktaş’ın Hatayspor’la 2-2 berabere kaldığı maç sonrası ikinci başkan Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıkladı. Yücel’in verdiği bu bilgi, siyah-beyazlı camiada geniş yankı uyandırdı. Bu gelişme Trabzonspor’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi takımın konsantrasyonunu olumsuz etkilemesinden endişe duyan kulüp başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyelerine maç sonuna kadar teknik direktör konusunu gündeme getirmemeleri talimatını verdi.

Aybaba, Necip Uysal’la Görüştü: Takım Odaklanmalı

Son gelişmeler üzerine Jose Mourinho spekülasyonlarına karşı açıklama yapan asbaşkan Onur Göçmez, “Beşiktaş için verdiğimiz bu mücadelede herkesi bir olmaya ve kupaya odaklanmaya davet ediyorum” mesajını sosyal medyadan paylaştı. Futbolcuların dikkatinin dağıldığı gözlemlenince Samet Aybaba, kaptan Necip Uysal’la bire bir görüşerek sadece Trabzonspor maçını konuşmalarını istedi.

Yönetimden Takıma Müthiş Prim Vaadi

Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı finali sonrası takıma 7 milyon TL prim veren Beşiktaş Yönetimi, final maçı primi konusunda henüz kararını açıklamadı. Başkan Hasan Arat ve ekibinin bu konuda istişarelerde bulunduğu belirtiliyor. Tesis ziyaretinde bulunacak olan yöneticilerin yarı final priminin iki katını geçen bir ödül vereceği söyleniyor.

Lucescu, Bekletiyor, Beşiktaş Kalbimde

Razvan Lucescu, Beşiktaş’la adı anılan hocalar arasında. Kendisi için PAOK’tan ayrılmanın zor olacağını belirten Lucescu, “Şu ana kadar hiçbir takımla görüşmedim. Beni isteyen herkesin önce kulübümle konuşması gerekiyor” dedi. Beşiktaş’ın Lucescu’yu takımın başına getirmesi durumunda PAOK’a 2 milyon Euro tazminat ödemesi gerekecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu