SPOR

Derbinin Ardından Fenerbahçe 5 Kişiyi İfade Vermek İçin Çağırdı, İkisi Futbolcu

Pazar Günü Galatasaray ile Fenerbahçe Maçında Gerginlik!

Pazar günü nefes kesen bir maçta ezeli rekabetin zirvesine çıktı. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki mücadelede sarı-lacivertliler 1-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Ancak maç sonrası yaşananlar gündemi sarsmaya devam ediyor.

Fenerbahçe’den 2’si futbolcu olmak üzere 5 kişi ifadeye çağrıldı. İstanbul Valiliği, maçla ilgili açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un stadı maçtan tam 70 dakika sonra ziyaret ettiği vurgulandı.

Ali Koçun oyuncuları tebrik etme amacıyla stadyuma giriş yapmasının ardından yaşananlar ise herkesi şaşırttı. Kimi iddialara göre, Fenerbahçe heyeti, saha içerisinde bayrak açıp fotoğraf çekmek istedi. Ancak bu duruma engel olmak isteyen Galatasaray Spor Kulübü Stadyum Müdürü’nün darp edildiği öne sürüldü.

İstanbul Valiliği’nin aktardığı bilgilere göre, 6 bin 222 sayılı sporda şiddet yasasına uymayan 35 kişiye işlem yapıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı ise stadyum müdürüne darp girişiminde bulunan 5 kişiyi ifadeye çağırdı.

İfade vermek üzere çağrılanlar arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mert Hakan Yandaş ve Osayı Samuel gibi önemli isimler bulunuyor. Galatasaray’da ise başkan adayı Süheyl Batum’un, Ali Koç’a karşı suç duyurusunda bulunacağı konuşuluyor. Bu gelişmelerin ardından futbol camiası büyük bir merakla soruşturmanın sonuçlarını beklemeye başladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu