GÜNDEM

Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu 72 sanıklı davada dosyalar ayrıldı: İşte detaylar!

Adnan Oktar Davası: 4 Tutuklu ve 42 Firari Sanık Hakkında Görülen Duruşma İstanbul’da Başladı

Adnan Oktar Davası İstanbul’da Görülmeye Başlandı: 4 Tutuklu ve 42 Firari Sanık Hakkında

Duruşmaya 3’ü tutuklu 7 sanık ve taraf avukatları katıldı. Dosyanın ayrılması talep edildi ancak mahkeme reddetti. Adnan Oktar’ın avukatı davanın farklı bir mahkemeye gönderilmesini istedi.

Tutuklu Sanık Ali Sadun Engin’den Sözler: “Seküler Bir Ailede Büyüdüm”

Ali Sadun Engin, maaş almadığını ve maneviyattan uzak bir hayat yaşadığını söyleyerek hayatının seküler bir ailede geçtiğini belirtti. Arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ve Allah rızası için yaşamaya başladığını ifade etti. Suçlamaları reddederek, yaptıkları faaliyetlerin üstünün kapatılmaya çalışıldığını dile getirdi.

Ali Sadun Engin: “Al Pacino ve Robert De Niro’ya Hizmet Ettik”

Engin, İngiliz müzisyen Cat Stevesn ile tanıştıklarını ve ünlü isimlere hizmetlerini anlattıklarını söyledi. Suçlamaları reddederek, Adnan Oktar’ın kitaplarından para almadığını ve İsrail’le köprü vazifesi gördükleri iddialarını yalanladı.

Tutuklu Sanık Orkun Şimşek: “Şirketim Masum Bir İşletmeydi”

Orkun Şimşek, şirketinin Adnan Oktar’la bir ilgisi olmadığını belirterek, örgüt adına kurulmadığını ifade etti. Hukuksuzluklar sonucu şirketinin batırıldığını ve itibarının sıfırlandığını söyledi.

Mahkeme Heyeti Ara Kararını Açıkladı

Mahkeme tutuklu sanık Paşa Durmuş’un tahliyesine karar verirken, diğer tutuklu sanıkların dosyasının ayrılmasına hükmetti. 42 firari sanık hakkındaki yakalama kararının devamını talep etti ve duruşmayı erteledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu