GÜN ORTASI

Pendikte Kafede Kan Döküldü: Kurşunlar Havada Uçuştu

İstanbul Pendik’te Kafede Silahlı Saldırı: İsmail Eldemir Hayatını Kaybetti

13.30 sıralarında Pendik Kaynarca Mahallesi’nde bir kafede yaşanan trajik olayda, İsmail Eldemir adlı bir vatandaşın hayatı, yanına gelen saldırganın silahlı saldırısı sonucu son buldu. Eldemir’in kafede otururken saldırıya uğramasıyla vurulan çok sayıda kurşunla yere düşmesiyle olayın vahameti ortaya çıktı.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, İsmail Eldemir’in yaşamını yitirdiğine dair üzücü bir gerçekle karşılaşıldı. Kafede yapılan detaylı incelemelerin ardından Eldemir’in cenazesi, otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna sevkedildi.

Kafede yaşanan bu acı olayın failleri ise polis ekiplerince aranmaya devam ediyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında saldırganın kafenin arka kapısından içeriye girip cinayeti işledikten sonra aynı kapıdan çıkması, olayın şok edici detaylarından sadece biri.

Yaşanan bu üzücü saldırı olayı, İstanbul’un gelişmekte olan semtlerinden Pendik’te adeta dehşet ve endişe yaratırken, polisin failleri en kısa sürede bulmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğu bildirildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu