BEŞİKTAŞ

Beşiktaş ile ilgili Haber: Razvan Lucescu’dan Gelen Son Açıklama! Teklif Geldi mi?

Razvan Lucescu, Beşiktaş ile İlgili İddialara Yanıt Verdi

Beşiktaş’ta teknik direktör arayışları devam ederken, gündeme gelen isimler arasında yer alan Razvan Lucescu’ya dair yeni gelişmeler yaşanıyor. Yunanistan Süper Ligi’nde PAOK ile şampiyonluk sevinci yaşayan deneyimli teknik adam, Beşiktaş iddialarını ne şekilde yanıtladı dersiniz?

Rumen basınından Digi Sport’a konuşan Razvan Lucescu, Beşiktaş ile ilişkisine dair merak edilen soruları yanıtladı. “Bilmiyorum. Kontratım var. Dolayısıyla şu ana kadar kimseyle görüşmedim. Beni transfer etmek isteyenin kulüp başkanıyla konuşması gerekiyor” diyerek Beşiktaş spekülasyonlarına net bir cevap verdi.

Öte yandan, Razvan Lucescu’nun PAOK ile olan sözleşmesinde bulunan serbest kalma bedeli meselesi de dikkat çekti. Şubat ayında PAOK ile yeni bir sözleşme imzalayan deneyimli teknik adam, serbest kalma bedeli dedikodularını açıklığa kavuşturdu. Avrupa kulüpleri için 2 milyon euro, diğer kıta kulüpleri için ise 4 milyon euro olarak belirlenen serbest kalma bedeliyle ilgili çıkan 7 milyon euro iddialarını yalanlayan Razvan Lucescu, bu konuda net bir açıklama yaptı.

PAOK’un başında 3 yıldır başarılı bir performans sergileyen 55 yaşındaki teknik adam, Yunanistan ekibiyle birlikte 2 lig şampiyonluğu ve 2 Yunanistan Kupası zaferi yaşadı. Razvan Lucescu’nun kariyerindeki yeni döneme ilişkin merakla beklenen gelişmeler ise futbol camiasının ve taraftarların heyecanla takip ettiği konular arasında yer almaya devam edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu