MANŞETLER

Canlıların hayatını kurtarmak için çırpınan gençleri yitiren feci kaza!

Burhaniye’de Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde dün saat 12.30 sıralarında Çanakkale-İzmir kara yolu Hürriyet Mahallesi’nde korkunç bir kaza meydana geldi. Habere göre, yola fırlayan bir köpeği fark eden bir berber, 22 yaşındaki Hasan Özkaya’nın otomobilinin, kaldırımı aşarak seyir halindeki Veysel Başak yönetimindeki hafriyat kamyonuna çarpmasıyla kaza yaşandı.

Kazada hurdaya dönen otomobilin ön kısmı hafriyat kamyonunun altına girdi. Hemen ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri, kontrollerin ardından otomobilin sürücüsü Özkaya ile yanında bulunan Ali Yıldız (20) ve Nazife Nehir Akyay’ın hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralanan Fatma Sıla Ecerel ise Burhaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra Edremit Devlet Hastanesi’ne sevk edildi, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazaya sebep olduğu belirtilen köpeğin ise herhangi bir zarar görmediği ifade edildi. Özkaya ve Yıldız’ın cenazeleri aileleri tarafından teslim alındı. Bugün öğlen namazını takiben iki arkadaşın cenazesi, Havran’ın kırsal Köylüce Mahallesi’nde defnedildi.

Nazife Nehir Akyay’ın cenazesinin Edremit’te, Fatma Sıla Ecerel’in ise Havran’da defnedileceği öğrenildi. Öte yandan sürücü Özkaya’nın Nazife Nehir Akyay ile kısa süre önce sözlendiği ve arkadaşlarıyla Ayvalık’a günübirlik tatil için yola çıktığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çevredekiler, köpeğin kazaya neden olduğunu ancak zarar görmediğini ifade ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu