MANŞETLER

Uçurumdan düşen kadının ölümü cinayet olarak belirlendi – Şimdi davanın detayları araştırılıyor.

Yalova Altınova İlçesindeki Olayda Şüpheli Ölüm: Semiha Sözer’in Eşi Tutuklandı!

Yalova’nın Altınova ilçesinde 24 Ocak 2023 tarihinde yaşamını yitiren Semiha Sözer’in şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı özel bir ekip oluşturdu. Olay Yeri İnceleme, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Semiha Sözer’in kocası E.N.S’nin çelişkili beyanlar vermesi üzerine durumu detaylı incelemeye aldı.

Adli makamlardan alınan izinle E.N.S. hakkında teknik ve fiziki takip başlatıldı. 15 ay süren titiz çalışmalar sonucunda şüpheli durumlar ortaya çıkarıldı ve suçlamalar yoğunlaştı.

Cumhuriyet Savcılığına sunulan teklif ve koordinasyon ile ülke çapında uzman akademisyenlerden oluşan bir heyet, bilirkişi olarak görevlendirildi. Yapılan incelemeler sonucunda Semiha S’nin itilerek ölümünün kasten gerçekleştirildiği kanaatine varıldı.

Eşe karşı kasten öldürme suçlamasıyla gözaltına alınan E.N.S, mahkeme kararıyla tutuklandı.

24 Ocak 2023’te yaşanan olayda, Semiha S’nin Altınova’daki kayalıktan düşerek hayatını kaybetmesi üzerine cenazesi Orhangazi ilçesinde toprağa verilmişti. Bu gelişmelerle birlikte olayın arka planındaki karanlık detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu