GÜN ORTASI

Annesi benzin dökülerek yakılan kadın hayatını kaybetti

Akyazı’da Yaşanan Acı Olay: 64 Yaşındaki Kadın Oğlu Tarafından Benzin Dökülüp Ateşe Verildi

18 Nisan Perşembe günü Sakarya’nın Akyazı İlçesi Erdoğdu Mahallesi’nde gerçekleşen trajik bir olayda 64 yaşındaki Mükkerrem Y. isimli kadın, 42 yaşındaki oğlu Özer Y. tarafından vahşice saldırıya uğradı.

Olayın detaylarına göre, parası olmadığı için oğluna yardım edemeyen kadın, oğlunun talebine ‘param yok’ yanıtını verdi. Bu cevap üzerine sinirlenen ve deliye dönen Özer Y., annesi Mükkerrem Y.’nin üzerine benzin döküp ateşe verdi.

Alevler arasında kalan ve vücudunda ağır yanıklar oluşan Mükkerrem Y., ambulansla hemen Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan kadın, daha sonra Kocaeli Şehir Hastanesi Yanık Servisi’ne sevk edildi ve burada yaşam mücadelesi vermeye başladı.

Olay sırasında elinde yanıklar oluşan ve kumar batağına saplanmış olduğu iddia edilen Özer Y., Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Özer Y. adliyeye çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilirken, annesi Mükkerrem Y. yaşam savaşını maalesef kaybetti. Kocaeli Şehir Hastanesi’nde 32 gün süren acı veren çabalar sonuçsuz kaldı ve talihsiz kadın son nefesini verdi. Akyazı’da toprağa verilen Mükkerrem Y.’nin acı dolu hikayesi, bölge halkını derinden üzdü.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu