MAGAZİN

Şevval Sam’dan beklenmedik bir sürpriz: Yepyeni bir albüm!

Şevval Sam, Rockı Severizin Plak Lansmanında Sevenleriyle Buluştu

Müzisyen ve oyuncu Şevval Sam’ın rock ve alaturkayı kendi tarzıyla harmanladığı yeni albümü Rockı Severizin plak lansmanı, 18 Mayıs Cumartesi günü D&R İstinyePark’ta gerçekleşti.

Etkinliğe medya ve sanat camiasından önemli isimlerin yanı sıra sanatçının hayranları ve müzikseverler de yoğun ilgi gösterdi.

Moderatörlüğünü müzik yazarı Murat Beşer’in yaptığı söyleşide Şevval Sam, yeni albümü hakkında merak edilen soruları cevapladı.

Rockı Severiz, rock ve alaturka müziğin buluştuğu sıra dışı bir albüm olarak nitelendirilen çalışma hakkında konuşan Şevval Sam, şunları söyledi: “Bu albüm benim için bir çeşit ters köşe oldu. Sevdiğim rock şarkılarını alaturka tarzında deneyimlemek istedim.

Türk insanının aşina olduğu seslere alışkınız. Bas veya davul sesleri duymayı bekleriz. Ancak bu albümde sadece ince saz tabir edilen kanun, keman ve klarnet gibi enstrümanlar ve ritim kullanıldı.

Bu formatta dinleyicilere yeni bir konfor alanı sunuyoruz. İyi bir şarkı hangi forma bürünürse bürünsün, içindeki öz ve güzellik hiçbir şey kaybetmez. Bu albümle ikonik şarkıları alaturka formunda dinleyicilerle buluşturmak beni heyecanlandırdı. Şarkıların içine girip dokunmak ve çıkmak istedim. Bu keşif yolculuğu benim için son derece keyifli oldu.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu