TÜRKİYE

Fatih Terim’in avukatlarından gelen açıklama: ‘Seçil Erzan’

Müvekkilimiz Fatih Terim Hakkındaki Asılsız İddialara Yapılan Açıklama

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden ve kamuoyunun yakından takip ettiği bir davayla ilgili olarak, Müvekkilimiz Fatih Terim hakkında asılsız yorumlar yapılmıştır. Kendisi dahi davaya taraf olmamasına rağmen, uzun süredir devam eden süreç boyunca adli süreçlere saygı duyduğu için herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Son zamanlarda Müvekkilimiz adına açılan tazminat davaları hakkında kamuoyuna açıklamada bulunulmuştur:

  1. Müvekkilimiz Fatih Terim adına, Denizbank A.Ş. aleyhine, maddi zararın tazmini için İstanbul Tüketici Mahkemeleri’nde maddi tazminat davası açılmıştır.
  2. Müvekkilimiz Fatih Terim adına, Denizbank A.Ş. aleyhine, manevi zararın tazmini için İstanbul Asliye Hukuk Mahkemeleri’nde manevi tazminat davası açılmıştır.

Ayrıca, 2 Haziran 2023 tarihinde Müvekkilimiz şikayetçi olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurmuş ve kendisine zarar verenler hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Kendisi, denizbank A.Ş.’nin ilgili dönemde şube müdürü olan şahıs ve diğer banka çalışanlarını sorumlu tutmuştur.

Son olarak ifade etmek gerekirse, Fatih Terim tüm bu konularla ilgili gerekli açıklamayı zamanı geldiğinde yapacaktır. Şu ana kadar adli süreçlere saygı göstererek ve masuniyeti önemseyerek, asılsız yorumlar dahil olmak üzere bu konuda herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmiştir. Hukukun izin verdiği ölçü ve zamanlarda ilgili açıklamalar yapılacaktır.

Akıncı TİHA’nın büyük risk aldığı ve İran görevinin geniş yankı uyandırdığı haberleri arasında yer alan gelişmeler ile ilgili daha fazla bilgi ve özel açıklamalar, CNN TÜRK’te paylaşılacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu