OTOMOBİL

Yaris Cross Hybrid Türkiye’de Haziran Ayında Yollarda!

Yeni Yaris Cross: Farklı Bir Hibrit Deneyimiyle Yenilendi!

Yeni Yaris Cross, çift gövde rengi seçeneğiyle SUV tarzına yeni bir soluk getiriyor. Ön ve arka tampon tasarımıyla geniş ve güçlü bir duruş sergileyen araç, 17 inç siyah alaşım jantları, Granit Gri ve Neptün Mavi renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Kabindeki yeni koltuk tasarımı ise şıklığı daha da öne çıkarıyor.

Yeni Yaris Cross Hybrid, 4,180 mm uzunluğu, 1,765 mm genişliği, 1,595 mm yüksekliği ve 2,560 mm aks aralığıyla göz kamaştırıyor. 397 litrelik bagaj hacmiyle geniş depolama alanı sunan araç, koltuklar katlandığında 1097 litreye kadar genişleyebiliyor.

Avrupa’da büyük ilgi gören B-SUV segmentinde lider konumunu sağlamlaştıran Yeni Yaris Cross Hybrid, sektörde söz sahibi isimlerin de beğenisini kazanıyor. Yapılan değerlendirmelerde, aracın çok yönlülüğü ve kalitesinin segmentinde öne çıktığı vurgulanıyor.

Sahip olduğu tam hibrit motor seçenekleriyle dikkat çeken Yaris Cross, Türkiye’de de büyük beğeni topluyor. 2022 yılından bu yana 5 bin 277 adet satış rakamına ulaşan araç, farklı bir konumlandırmaya sahip olarak öne çıkıyor.

Toyota’nın en başarılı modellerinden biri olan Yaris, Yaris Cross gibi iki farklı tam hibrit motor seçeneğiyle sunulacak. Yeni Hybrid 130 versiyonu, beşinci nesil hibrit bileşenleriyle donatıldı ve 130 HP güce sahip. Diğer versiyon ise 116 HP gücüyle dikkat çekiyor.

Düşük emisyon ve yüksek verimlilik sunan Yaris Cross Hybrid, sürücüye çevik ve dinamik bir sürüş deneyimi vaad ediyor. Yüksek performansıyla da ön plana çıkan araç, sınıfının en düşük CO2 emisyon değerlerine sahip olmasıyla çevreci sürüşe katkıda bulunuyor. Yeni Yaris Cross, hibrit teknolojisinin getirdiği ayrıcalıklarla sınırlarını zorluyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu