SPOR

Voleybol Takımı, Haftayı Zaferle Tamamladı

A Milli Kadın Voleybol Takımı Fransa’yı Sıfır Çekti!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Milletler Ligi Antalya etabındaki son maçında Fransa ile nefes kesen bir mücadeleye imza attı. Antalya Spor Salonu taraftarlarla dolup taşarken, ay-yıldızlılar sahada coşkulu bir performans sergiledi.

Karşılaşmanın ilk setinde hızlı bir başlangıç yapan Türkiye, Vargas’ın etkileyici oyunuyla 25-19’luk skorla öne geçmeyi başardı. İkinci sette de kontrolü elinde tutan Filenin Sultanları, Aslı Kalaç, Derya Cebecioğlu ve Vargas’ın müthiş performansıyla rakibine şans tanımadı.

Fransa’nın direnme çabalarına rağmen Türkiye, üstünlüğünü sürdürerek ikinci seti de 25-16 kazanarak skoru 2-0 yaptı. Üçüncü sette Fransa’nın başlangıç üstünlüğüne rağmen milli takımımızın toparlanmasıyla kontrolü yeniden ele geçirdi. Heyecan dolu mücadeleyi 25-19’luk set skoruyla tamamlayan Filenin Sultanları, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak büyük bir zafer elde etti.

Bu sonuçla birlikte milli takım, Fransa ve Hollanda galibiyetlerinin ardından Japonya ve İtalya’ya mağlup olduğu Antalya etabını başarıyla tamamladı.

Real Madrid’de Arda Güler’e Müjde!

Real Madrid’de heyecan dolu gelişmeler yaşanıyor! Kulübün başkanı Florentino Perez, Arda Güler’e maaşına zam müjdesi verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu