SPOR

NBA’de Doğu ve Batı Konferansı final maçları için eşleşmeler açıklandı!

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Play-Offları Heyecan Dolu!

Batı Konferansı’nda nefes kesen bir yarı final mücadelesi yaşandı. Minnesota Timberwolves, son şampiyon Denver Nuggets’ı 98-90’lık skorla mağlup ederek seriyi 4-3 kazanarak finale yükseldi. Karl-Anthony Towns ve Jaden McDaniels, 23’er sayı ile galibiyetin mimarları olurken, Nuggets’ta Jamal Murray 35 sayı, Nikola Jokic ise 34 sayı kaydetti.

Ýnanılmaz bir geri dönüşe imza atan Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets karşısında üçüncü çeyreğin başında 38-58 geride olduğu maçta, tarihin en büyük geri dönüşlerinden birine imza atarak 2004’ten bu yana ilk kez Batı Konferansı finaline yükseldi. Heyecan dorukta!

Doğu Konferansında ise Indiana Pacers, New York Knicks’i 130-109’luk skorla geçerek seriyi 4-3 kazandı ve finale yükseldi. Tyrese Haliburton’un 26 sayıyla yıldızlaştığı maçta, Pacers büyük bir performans sergiledi. Pacers’ı finale taşıyan diğer oyuncuların da katkısı büyük oldu.

Indiana Pacers, Doğu Konferansı finalinde Boston Celtics ile karşılaşacak. Bu büyük mücadelede hangi takımın zaferle ayrılacağı merak konusu. Heyecan dolu maçları kaçırmamak için takipte kalın! #NBAPlayoffs

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu