FENERBAHÇE

Merih Demiral’dan Fenerbahçe ve Ronaldo ile ilgili çarpıcı itiraf: “İçimdeki yara hiç kapanmadı!”

Merih Demiral’dan Özel Açıklamalar: Futbolculuk Serüvenim, Transfer Hikayem ve Yeni Hedefler

Al Ahli formasını giyen milli futbolcu Merih Demiral, Fenerbahçe’den ayrılış sürecini, Suudi Arabistan transferini, EURO 2024 beklentilerini ve gelecek hedeflerini TRT Spor’a anlattı.

Arabistan’a Transferimden Önce Ronaldo İle Konuştum

Demiral, Juventus’taki ilk günlerinde Higuain ve Cristiano Ronaldo ile denk geldiği anı paylaştı. Ronaldo’nun etkisinin transfer sürecinde büyük olduğunu belirterek, Suudi Arabistan’a geldikten sonra Ronaldo faktörü ile motivasyonunun arttığını vurguladı.

Otomatik Antrenör Giovanni Martusciello’nun projesine inandığını belirten Demiral, pozisyonuna karar verirken etkilendiğini açıkladı.

Gasperini ile yaşadığı sorunları da açıklamalarında dile getiren genç futbolcu, tecrübenin kendisini nasıl şekillendirdiğine vurgu yaparak, Atalanta’dan ayrılış sebebini Gasperini ile aralarında oluşan uyumsuzluk olarak belirtti.

Demiral, Fenerbahçe hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe, Bonucci’den daha farklı yararlanabilirdi diyen genç futbolcu, Bonucci’nin liderlik özelliği ve tecrübesinden bahsederek Fenerbahçe’nin bu konuda daha fazla fayda sağlayabileceğini ifade etti.

Oyuncunun Fenerbahçe ile yaşadığı ayrılık hakkındaki duygu dolu açıklamaları da dikkat çekiciydi. Bazı Şahıslar Fenerbahçe Hayalime Engel Oldu diyen Demiral, içinde bir ukte olarak kalan Fenerbahçe sevgisinden ve o dönemdeki olumsuz etkilerden bahsetti.

Gelecek hedefleri ve Türkiye’deki futbolcularla olan iletişiminden de bahseden Demiral, Firmino ve Mahrez ile Türkiye’yi konuştuklarını ve onların da Türkiye’ye karşı pozitif bir bakış açısına sahip olduğunu dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu