GÜN ORTASI

Sokakta Oturanlara Gerçekleştirilen Silahlı Saldırı Sonucunda Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı

İstanbul Bağcılar’da Silahlı Saldırı Sonucu Furkan Torun Hayatını Kaybetti

Çınar Mahallesi’nde dün akşam yaşanan trajik olayda, işten çıktıktan sonra arkadaşıyla buluşan Furkan Torun ve arkadaşı Bayram K., Ebubekir Caddesi’nde kalleş bir saldırıya maruz kaldılar. Otomobille caddeye gelen kimliği belirsiz saldırganlar, aniden açtıkları ateşle Furkan Torun ve Bayram K.’ya yönelik gerçekleşen silahlı saldırıda, gençler ağır yaralandılar.

Olay yerine ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Furkan Torun ve Bayram K.’ya ilk müdahaleleri sağladıktan sonra ambulanslarla hastaneye sevkedildiler. Ne yazık ki, Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Baydarlı Belediye Başkanı Mustafa Asker’in yeğeni olan 26 yaşındaki Furkan Torun, hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Bayram K.’nın tedavisinin ise devam ettiği belirtildi.

Yeğeni için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaşan Başkan Mustafa Asker, “Yeğenim Furkan Torun’u kaybettik. Defin işlemi İstanbul’da gerçekleşecektir. Saatle alakalı ilerleyen saatlerde bilgi verilecektir. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı. Bu üzücü olayın ardından Bağcılar’da endişe ve üzüntü hakim. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu