DÜNYA

Trump, hakime hapisle ilgili yaptığı eleştiride, “Gururla hapse girmeyi tercih ederim!” dedi.

TRUMP, SUS PAYI DAVASI HAKİMİNİ ELEŞTİRDİ

Eski ABD Başkanı Donald Trump, devam eden sus payı davası ve konuşma yasağıyla ilgili hakimine sert eleştirilerde bulundu. Mahkeme çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Trump, eski avukatına verilen konuşma yasağına tepki gösterdi.

“Anayasamız yüzünden hapse girmekten büyük gurur duyarım çünkü yaptığı şey anayasaya aykırı. Hiç böyle bir şey olmadı.” diyen Trump, Michael Cohen’e benzer bir yasağın olmamasına şaşırdığını ve hakiminin kararını “inanılmaz” olarak nitelendirdi.

Daha da ileri giderek, “Ne isterlerse söyleyebilirler. Kimse hakkında bir şey söylemeye iznim yok. Bu bir rezalet ve bunu siz görüyorsunuz, medya da görüyor.” şeklinde konuştu.

Elinde bulunan önemli makaleleri gösteremediğini belirten Trump, “Makaleler çok önemli fakat yasaktan dolayı gösteremiyorum. Çünkü belirli kişilere karşı herhangi bir şeyden bahsediliyorsa, beni hapse atmak istiyorlar. Ve bu bir gün gerçekleşebilir.” ifadelerini kullandı.

Trump’ın hakim eleştirileri ve konuşma yasağıyla ilgili sert sözleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bu konuyla ilgili detaylar geliştikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Stay tuned!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu