OTOMOBİL

Peugeot, ticari araçlarına yenilik getirdi!

PEUGEOT’un Yenilenen Modelleri Hafif Ticari Araç Segmentinde Adeta Bir Fırtına Estiriyor!

PEUGEOT’un yenilenen modelleri Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller, 913 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarıyla adeta göz kamaştırıyor. Markanın başarılı modeli Partner Van, 4,4 metreküplük taşıma hacmi ve gelişmiş sürüş destek sistemleriyle öne çıkıyor.

Yeni Rifter, iş gereği yükleme alanına ihtiyacı olan kullanıcılar için aileleriyle birlikte kullanımı da göz önünde bulundurarak SUV tasarımı ve modüler yapısıyla dikkat çekiyor.

Expert Van ise, geniş yükleme hacmi ve kullanım kolaylığı ile şehir içi ve dışında ideal bir seçenek sunuyor. 8+1 oturma düzenine sahip Expert Traveller ise yarı otonom sürüş özelliği ve üst düzey donanımlarıyla zirvede yer alıyor.

Boxer Van, farklı yükleme hacmi ihtiyaçlarına ve uzun mesafe konforuna önem veren kullanıcılar için tasarlanmış sürüş destek sistemleri, geniş yükleme hacmi ve otomatik şanzıman seçeneği ile ticarette öncü konumda bulunuyor.

PEUGEOT’un 2023 yılında hafif ticari araç pazarında
aldığı 3. sıra, hedeflerinde ne kadar kararlı olduklarını
gösteriyor. Hafif ticari araç pazarında gösterdikleri başarıyı elektrikli araç modelleriyle de taçlandırmayı planlayan PEUGEOT Türkiye, 2024 hedeflerini yüksek tutarak sektördeki iddiasını sürdürüyor. Bu yıl da yeni Rifter modeliyle segmentinde liderliğini pekiştirmeyi amaçlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu