BEŞİKTAŞ

Nuri Şahin, Dortmund’tan Beşiktaş’a transfer oluyor!

Beşiktaş, Dortmund’dan Nuri Şahin İle Anlaşmak İstiyor

Beşiktaş, bu sezon teknik direktör konularında yaşadığı krizlerin ardından gelecek sezon için yeni bir hoca arayışına girdi. Siyah-beyazlı yönetim, Nuri Şahin ile görüşmelerde bulunarak genç hocaya teklif yapmıştı. Dortmund’da yardımcı antrenörlük yapan Nuri Şahin için Alman basınından gelen haberler, Borussia Dortmund’un genç hocayla yollarına devam etme kararı aldığını ortaya koyuyor.

Dortmund’un Şampiyonlar Ligi’nde final oynamasını sağlayan Edin Terzic’in geleceği için karar verildi ve kulüp, genç hocayla yola devam etme kararı aldı. Ancak şu bilgi de gelen iddialar arasında: Nuri Şahin, Dortmund’a 6 ay önce transfer olduğunda Terzic’in başarısız olması durumunda teknik direktörlük görevine kendisinin getirileceği konusunda konuşulmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Nuri Şahin’in Beşiktaş’a gitmek istemesi halinde Dortmund’un buna izin vereceği konuşuluyor. Siyah-beyazlılar, Nuri Şahin ile anlaşmak adına görüşmelerini devam ettiriyor. Yönetim, genç ve yetenekli teknik adamla prensip anlaşmasına vardıktan sonra resmi sözleşmeyi imzalamak için harekete geçecek gibi görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu