GALATASARAY

Ünal Aysal, Süheyl Batum’a Sahip Çıkıyor

Ünal Aysal: “Sarı Kırmızılı Takım Şampiyon Olacak!”

Galatasaray’ın eski başkanı Ünal Aysal, takımın şampiyon olacağını iddia ederken, Cumartesi günü yapılacak seçimli genel kurulda Süheyl Batum’u desteklediğini açıkladı.

Derbide yaşanan hayal kırıklığını ve sonrasında ortaya çıkan üzücü olayları değerlendiren Aysal, etik davranışların önemine vurgu yaptı. Sporda ve özellikle futbolda 3 ihtimalin olduğunu belirtti ve bu ihtimallerin makul karşılanması gerektiğini söyledi.

Konya’daki şampiyonluk maçına atıfta bulunan Aysal, biraz gecikmeli de olsa şampiyonluğun geleceğine inandığını ifade etti. Ayrıca, Cumartesi günü gerçekleşecek genel kurul için Süheyl Batum’u desteklediğini açıkladı ve şansların eşit olduğunu dile getirdi.

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkma hedefi ve Florya konut projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Aysal, mevcut yönetimin beklentileri karşılayamadığını belirterek Süheyl Batum ve ekibinin aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Aysal ayrıca, Galatasaray’ın DNA’sında Avrupa’da başarının olduğunu vurgulayarak Okan Buruk’un kulübe ve Avrupa’da başarıya ihtiyacı olduğunu ifade etti. Kendi başkanlığı dönemini iyi geçirdiğini ve artık genç arkadaşlara bu sorumluluğun verilmesi gerektiğini belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu