SPOR

Ziraat Türkiye Kupası finali için bilet fiyatları açıklandı, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki final maçı nerede oynanacak?

ZIRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİNDE BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR AVRUPA’YI SARSACAK!

23 Mayıs Perşembe günü saat 20.45’te heyecan dolu bir maç Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek. Ziraat Türkiye Kupası finalinde, taraftarlarını coşturacak olan Beşiktaş ve Trabzonspor, tarihe geçecek bir mücadele için karşı karşıya gelecek.

Biletlerin satışa sunulmasıyla birlikte heyecan tüm Türkiye’yi sardı. Bir kişi kendisi ile birlikte toplam iki kişi adına bilet satın alabilecek olması, taraftarları sevindirdi. Ancak unutulmamalı ki güvenlik önlemleri gereği biletleri sadece Trabzonspor Logolu Passolig kart sahipleri ve Beşiktaş JK logolu kart sahipleri satın alabilecek. Bu detaylar da unutulmamalı!

17 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da satışa sunulan biletler, internet üzerinden yanı sıra Trabzon’da Papara Park ve Passolig Meydan gişeleri ile İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve Beşiktaş Park gişelerinden edinilebilecek. E-bilet uygulaması ön planda olacak, kağıt bilet ve PDF bilet uygulaması bu sefer yapılmayacak.

Maç biletlerinin fiyatları ise hayranlık uyandırıyor. Beşiktaş Doğu Tribün ve Trabzonspor Batı Tribün için 1.000,00 TL, Beşiktaş Kuzey Tribün ve Trabzonspor Güney Tribün ise 500,00 TL’lik biletlerle taraftarlarını bekliyor. Gözler şimdiden bu tarihi karşılaşmada!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu