MANŞETLER

“Partinin Sonunu Getirdiler!”

Marca (İspanya): Çağlar, Fenerbahçe’ye Hayat Verdi

Türkiye ligi son maçlarına kadar devam edecek. Fenerbahçe, Söyüncü’nün tek golüyle en büyük rakibi Galatasaray’ın evinde fırtına gibi esti. Eski Atletico Madrid oyuncusu Djiku’nun çift sarı kartı nedeniyle konuk takımın 60 dakikadan fazla eksik oyuncuyla oynamasına rağmen Fenerbahçe’ye Galatasaray’ın şampiyonluğunu engelleyen üç puanı kazandırdı. Türkiye ligi için kararı son maç gününe erteleyen bir zafer.

Foot Mercato (Fransa): Şampiyonluk Yarışını Canlandırdı

İstanbul Derbisi, bir şampiyonluk derbisi mi yoksa işleri rayına oturtmak için bir derbi mi olacaktı? Galatasaray, Fenerbahçe ile karşılaştığında söz konusu olan buydu. Fenerbahçe’nin liderliği ele geçirdiği maçta tansiyon hiç düşmedi. Alexander Djiku’nun ihraç edilmesine rağmen Fenerbahçe, Fred’in mükemmel oyunuyla tehlikeli olmayı sürdürdü. Çağlar Söyüncü’nün attığı golle Fenerbahçe, galibiyetle ayrıldı ve şampiyonluk yarışını sıcak tuttu.

L’Equipe (Fransa): Türkiye Şampiyonluğu Erteledi

Fenerbahçe, lider Galatasaray’ı 1-0 yenerek Türkiye şampiyonasının bitimine bir maç kala ezeli rakibinin üç puan gerisine düştü. 10 kişi kalan Fenerbahçe, zorlu maçta galibiyeti son dakikalarda yakalayarak şampiyonluk umutlarını yeniden canlandırdı. Zafer, on yıldır hasret kaldıkları şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırırken Fenerbahçe, hala umut dolu.

Tuttomeracto (İtalya): Partiyi Mahvetti

Fenerbahçe, Galatasaray’ın partisini mahvederek intikamını aldı. Djiku’nun ihraç edilmesine rağmen Fenerbahçe, Soyuncu’nun golü ile galibiyete uzandı ve şampiyonluk yarışını son güne taşıdı. Deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray ile evinde İstanbulspor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe için son hafta heyecanı dorukta.

AS (İspanya): Çağlar Fenerbahçe’ye Hayat Verdi

Atletico Madrid’den kiralanan Çağlar, maçın gergin atmosferinde takımına galibiyeti getirdi. Olaylı maç sonrası konuk ekip polis eşliğinde sahadan uzaklaştırıldı. Fenerbahçe’nin üç puanlık zaferi, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşırken kalan maçlar büyük önem taşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu